Wij4en+ op de catwalk.

Wij4en+ op de catwalk.

De groep beeldende vormgeefsters met de naam wij4en werkt al 25 jaar samen. Textiel was steeds het uitgangspunt, daarnaast gebruikten de leden van het collectief ook andere materialen zoals bijvoorbeeld papier, metaal en hout. Met dit werk exposeerden zij o.a. in Museum Rijswijk, De Kunstgeep in Oostzaan en het Amstelpark te Amsterdam.

Sinds een jaar zijn ze zeer succesvol met hun papieren draagobjecten, die zij voor het eerst geshowd hebben bij het jubileum van de Nederlandse Vereniging voor de Knipkunst en het Knipselmuseum in Westerbork. Hiervoor is de groep uitgebreid met een drietal andere vormgeefsters: Cathy van Santen, Marianne Snuif, en Lia Zwart,  die de + vormen.

De 4 zijn: Marionne Jacobs, Hanneke Leeuwerink, Manja Markies en Tineke Oost.

In het  CODA houden zij de show op zaterdag 19 oktober om 14.00 uur.